Wij zetten ons graag in voor uw organisatie.

Wij zijn verantwoordelijk voor het inspecteren, evalueren en rapporteren van de staat en veiligheid van verschillende civiele constructies, met als doel de infrastructuur veilig en functioneel te houden voor het publiek.

De belangrijkste taak is de staat en de veiligheid van deze constructies beoordelen.
Wij voeren inspecties uit om de structurele integriteit, functionaliteit en levensduur van de kunstwerken te controleren. Dit omvat het onderzoeken van verschillende elementen zoals funderingen, draagconstructies, voegovergangen, afwateringssystemen en beschermende coatings.

Tijdens inspecties verzamelen wij gegevens over de conditie van de constructie, zoals eventuele schade, slijtage, corrosie of andere tekortkomingen. Daarbij maken we gebruik van verschillende inspectiemethoden, zoals visuele inspectie, metingen en aanvullende tests.

Op basis van onze bevindingen stellen de inspecteurs rapporten op waarin ze de huidige staat van het kunstwerk beschrijven en aanbevelingen doen voor eventuele reparaties, onderhoudswerkzaamheden of renovaties. Aanvullend adviseren wij over de noodzaak van gewichtsbeperkingen, snelheidsbeperkingen of andere maatregelen om de veiligheid van het kunstwerk te waarborgen.

Wij werken graag nauw samen met u als opdrachtgever en nemen u mee in het proces. Samen bepalen wij de omvang en diepte van het project. Tijdens de inspecties houden wij u geïnformeerd en zorgen wij dat andere professionals, zoals ingenieurs, aannemers en overheidsinstanties aangesloten worden. Dit om ervoor te zorgen dat eventuele benodigde reparaties of verbeteringen op een juiste en tijdige manier worden uitgevoerd.

Of het gaat om een eerste indicatie van het areaal, een calamiteit die niet kan wachten of ondersteuning bij het opzetten van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) wij staan met ons advies voor u klaar. Wij kenmerken ons door onze laagdrempelige aanpak, flexibele houding en korte reactietijd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het contact formulier of via de gegevens op de contact pagina.